Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona

Impressos protecció de dades


Adjuntem els formularis que ens han fet arribar des de Mutuasport, en relació al tractament de dades d'acord amb el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD). Aquests impresos caldrà que els ompliu i signeu i ens els feu arribar quan es doni les situacions següents:
- 1/ quan es vulgui emetre una federativa o document únic a un menor d'edat, caldrà omplir i signar el imprès número 1 i fer-ho arribar a les nostres oficines. Com veureu caldrà que signin el pare i la mare.
- 2/ quan es vulgui tramitar un parte d' accident per danys propis o de Responsabilitat Civil a Mutuasport, per exemple en cas de lesió a causa d' una caiguda quan s' està caçant (danys propis) o si causes un dany a un tercer quan estàs caçant ( RC- si tens el document únic premium). En aquests casos, l' assegurat haurà d' omplir i signar document numero 2. A més, per tramitar-ho a Mutuasport, cal omplir i adjuntar el parte que també us adjunto: el document numero 3 per danys propis i el document numero 4 per responsabilitat civil adjuntant còpia de la documentació que us demana en el mateix imprès per poder-ho enviar a la companyia d'assegurances.

En els dos casos, si ens envieu els impresos escanejats per correu electrònic haureu d' adjuntar fotocòpia del DNI de qui signa l' imprès. Si ens feu arribar l' imprès original no caldrà la fotocopia del DNI.
1
1 - Autorització menors
1
2 - Tramitació sinistre danys propis o RC
1
3 - Parte sinistre caçador danys propis
1
4 - Parte sinistre caçador RC