Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia històrica · NOTÍCIES

EVA RIUS QUEDA SUBCAMPIONA DEL MÓN PER EQUIPS AL SANT HUBERTEva Rius Eslovaquia

Eva Rius Eslovaquia

Eva Rius Eslovaquia 3

Eva Rius Eslovàquia

01/11/2023
La gironina ha aconseguit la distinció al campionat celebrat a Eslovàquia

La catalana Eva Rius s'ha proclamat subcampiona del món per equips a la categoria dames al Campionat de Sant Hubert dut a terme aquest cap de setmana a Senec (Eslovàquia), en una temporada on també ha guanyat l'or al Campionat d'Espanya de la modalitat.

La caçadora gironina Eva Rius ha tornat a pujar al podi, en aquesta ocasió com a integrant de l'equip femení presentat per la Federació Espanyola de Caça, en obtenir el subcampionat del Món de Sant Hubert fent equip amb Rocío Sanz.

Cal recordar, que la gironina formava part de la RFEC en la seva qualitat de guanyadora del Campionat d'Espanya de Sant Hubert. Així mateix, a la passada edició del mundial de Sant Hubert es va proclamar a Nis (Sèrbia) Campiona del Món per equips, fent parella amb la caçadora balear Neus Jaume, que a la vegada es va proclamar Campiona del Món; en una temporada on setmanes abans Eva Rius s'havia penjat també l'or al Campionat d’Espanya de Sant Hubert, celebrat a la població extremenya de Quintana de la Serena.

 L'equip en representació de la Federació Espanyola de Caça participant en aquest campionat va tancar la seva participació uns resultats força destacats: en dames i aixecadors per equips es va aconseguir el subcampionat mentre que Francisco López, en aixecadors, va pujar al tercer calaix del pòdium.

Plata per a l'equip femení amb Eva Rius com una de les seves dues integrants 

En equips femenins, el tàndem format per Eva Rius i el seu setter anglès Dusi, juntament amb Rocío Sanz i el seu setter anglès Ares, van finalitzar la seva participació en la competició en una meritòria segona posició tan sols superades per Itàlia. En l'àmbit individual, la castellanolleonesa Rocío Sanz es va quedar a les portes de les medalles en abatre un faisà durant el seu torn i finalitzar en quarta posició.

<< Tornar