Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia històrica · NOTÍCIES

REORDENACIÓ DEL SERVEI DEL DEPARTAMENT TÈCNIC DE LA TERRITORIALReordenacioDepartamentTecnic

18/07/2022
Us informen de com serà aquest servei

El passat 4 de juliol, la tècnica de la Territorial de Girona de la Federació Catalana de Caça Maria Bertran va comunicar que la seva decisió de rescindir el contracte laboral que des de feia anys la vinculava a la nostra organització. 

 

El seu adeu s’emmarca en el fet que el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda rural ha establert una sèrie de mesures per poder minimitzar els danys provocats per la densitat de senglars. Una d’aquestes mesures de la Generalitat passa per la contractació de tècnics especialistes que ajudin a fer una bona gestió i control del senglar. La nostra tècnica ha pres la decisió de canviar el seu lloc de treball en aquest marc.

 

Des que Bertran ens fa coneixedors de què vol rescindir el seu contracte, s’està treballant per reorganitzar el departament tècnic que havia portat durant molts anys. Des de la junta s’està actuant en aquesta línia i un cop s’hagi pogut trobar els perfils se us farà saber en una propera nota informativa. 

 

En aquest impàs, i amb la voluntat de no danyar els preparatius de la temporada i el desenvolupament de l’activitat cinegètica, us demanem que contacteu només per correu electrònic per aquests temes. Ho heu de fer en aquesta adreça: tecnic@fedcagir.cat. 

 

Estem treballant per presentar-vos la reorganització un cop s’ha comunicat la seva voluntat de no seguir a la Federació. Mentre duri aquest impàs, no estarà operatiu el telèfon del departament tècnic 626 622 714 ni per trucades ni per WhatsApp.

<< Tornar