Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia històrica · NOTÍCIES

ASSISTIM A LA FIRA DE CAÇA A PRATS DE MOLLÓ PER ENFORTIR LLIGAMSCaceraPratsdeMollo

26/06/2022
Es va concretar una prova interregional de caça de llebre

Aquest cap de setmana una delegació de la Federació va participar a la fira de caça d'aquesta localitat de la Catalunya Nord. Una gran experiència que va servir, entre altres aspectes, per refermar els vincles entre els caçadors d’aquestes dues regions.

Sergio Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça, va encapçalar la delegació catalana present a la fira de caça impulsada per l’Association Departementale des Chasseurs de Grand Gibier des Pyrénées Orientals, celebrada aquest passat cap de setmana a la veïna localitat de la Catalunya Nord, Prats de Molló. També hi va ser present Lluís Anglada, coordinador de la Junta de la Territorial de Girona. 

Sens dubte una interessant i productiva trobada que va servir per intercanviar opinions al respecte de la caça als dos països i reforçar la relació entre ambdós col·lectius de caçadors i caçadores.

 Amb motiu de la celebració d’aquesta fira la Federació Catalana de Caça va instal·lar la seva carpa informativa, que va tenir una molt bona acollida entre el gran nombre de caçadors i caçadores assistents a la trobada, que també va comptar la participació de l’Associació de Caça amb Arc de Girona, ACAG.

 Un dels aspectes diferencials i més destacats d’aquesta fira, que va comptar amb un gran nombre de paradetes vinculades amb l’activitat cinegètica, amb una destacada presència per als gossos de caça, va ser la participació de l’École Catalane de Trompes de France, que van realitzar diferents demostracions de la música que sona en caceres a cavall a França.

<< Tornar