Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia històrica · NOTÍCIES

STOP ACCIDENTS DE CAÇASTOP accidents de caça

06/09/2019
Mutuasport, amb el suport dels presidents de les diferents federacions de caça llança una campanya de prevenció i seguretat coincidint amb l´obertura de la veda amb l´objectiu de prevenir i reduir els accidents vinculats amb l´activitat cinegètica.

Mutuasport, amb l’ajuda dels presidents de les diferents federacions de caça, llança una atractiva campanya de prevenció i seguretat anomenada "STOP ACCIDENTES DE CAZA" #StopAccidentesdeCaza coincidint amb l’obertura de la veda. El principal objectiu d'aquesta nova iniciativa, destacar la importància de la prevenció quan es va a caçar i reduir els accidents provocats durant la pràctica de l'activitat cinegètica.  
 
En el marc d'aquesta campanya, Mutuasport ha editat un original i didàctic video, que s’acompanyarà del hashtag #StopAccidentesdeCaza per fer una difusió efectiva a les xarxes socials. Així mateix, els màxims responsables de les federacions regionals llançaran un missatge de tolerància zero contra els despistes, la falta de cura i les imprudències a les accions de caça. Aquests útils consells i recordatoris tenen com a objectiu fonamental el gaudi de les jornades de caça d’una forma més segura i responsable, prevenint i evitant qualsevol tipus d’incidents en el desenvolupament de les mateixes.
 
Cal destacar i recordar que les causes més freqüents a l'hora de provocar un accident durant l'acció de caça estan relacionades amb despistes. La distracció que, per desgràcia, causa  més víctimes mortals és la manipulació de l'arma sense passar el fiador o pensar que l’arma està descargada quan en realitat no ho està.
 
Mutuasport vol deixar constància amb aquesta campanya de la necessària conscienciació que tots els caçadors i caçadores han d’adoptar per tal d'evitar descuits i imprudències i evitar així tràgics sinistres. La prevenció i la seguretat han d'esdevenir una màxima a les nostres jornades de caça.
 
Mutuasport, a més de ser la muta dels caçadors i pescadors, sempre està pensant en la seguretat i la integritat dels aficionats en cada una de les seves modalitats. El seu objectiu és que tant caçadors com pescadors puguin sortir al camp segurs i tranquil·ls sense necessitat de preocupar-se de res més. Simplement de disfrutar de la seva afició favorita d'una forma ètica i responsable.
 
Per una temporada de caça més segura. ¡Caça segur, caça amb Mutuasport!

 

<< Tornar