Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia històrica · CIRCULARS TERRITORIAL

CARTA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA MATITZANT DIFERENTS ASPECTES SOBRE EL DECRET DE COMERCIALITZACICARTA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA MATITZANT DIFERENTS ASPECTES SOBRE EL DECRET DE COMERCIALITZACI

CARTA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA MATITZANT DIFERENTS ASPECTES SOBRE EL DECRET DE COMERCIALITZACI

07/09/2019
El director general del cos d´Agents Rurals aclareix en un carta adreçada a la Federació Catalana de Caça que la persona que lliura els animals caçats a les empreses càrniques és únicament responsable de la traçabilitat dels mateixos

Arran la polèmica suscitada a les darreres setmanes en relació amb la responsabilitat de la persona amb formació que signa les entregues dels animals caçats a les empreses càrniques, us traslladem la carta aclaratòria adjunta, signada pel Sr. Marc Costa, director general del cos d´Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya.      

 

En aquesta carta s´especifica,  com venia defensant la Federació Catalana de Caça, que la persona que lliura els animals caçats és únicament responsable de la traçabilitat dels mateixos i per tant NO CAL SIGNAR cap declaració que digui que hem inspeccionat les visceres dels animals.       

 

Per altra banda, cal destacar que per part de la Federació Catalana de Caça, continuarem, com fins ara,  treballant amb el Departament d´Agricultura per adaptar la formació del caçador a la realitat que exigeix el Decret i suggerint aclariments i canvis del mateix per fer la tasca del caçador/a més senzilla.   El nostres agraiment al Director General en funcions d´Ecosistemes Forestals, Sr. Marc Costa, l´eficiència en la resposta.

 

Carta DARPCarta DARP - Agents Rurals
<< Tornar