Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · 

GIROCAÇA 2024: EL PRÒXIM 8 DE JUNY A SANTA CRISTINA D'AROGirocaça 2024

Programa Girocaça 24

07/06/2024
Torna la cita més important dels caçadors a les comarques de Girona dedicada als gossos de rastre

Aquest pròxim 8 de juny a l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro es tornarà a celebrar la fira Girocaça, un esdeveniment anual que suposa el punt de trobada més important del sector caçador de la província. Organitzada per la Territorial de Girona de la Federació Catalana de Caça, enguany estarà dedicada als gossos de rastre. 

La fira comença ben d'hora, entre 7 i 8 amb l'entrada de gossos i firaires i just després hi ha l'esmorzar de gossers. A les 9 començaran els monogràfics. Un serà sobre blau de gascunya, gascon saintongeos i ariegeois i l'altre de porcelaine. 

La fira com a tal s'inaugurarà per part de les autoritats a les 10.00 que donarà pas a la visita institucional. Enguany, una de les novetats és que a les 10.30 es farà l'assemblea general ordinària i extraordinària de la Federació Catalana de Caça. A les 12 hi haurà una presentació didàctica sobre la falconeria a càrrec de les societats falconeres de Catalunya. 

L'últim acte del matí serà una xerrada sobre la conservació del duc a càrrec de Jaume Ramot, president del grup de natura Sterna. 

A la tarda, com ja és tradició, es fa la reunió de colles de senglar de la província de Girona, que començarà a les 5 de la tarda. La traca final la posarà, a partir de dos quarts de sis, l'actuació de Toni Cayena. 

A banda de les parades i l'exhibició de gossos, es podrà fer la degustació de plats de caça, tir virtual, tir amb escopeta d'aire comprimit i tir amb arc. Tot el dia hi haurà servei de bar amb esmorrzars i food trucks 

Una oportunitat única per gaudir del bosc i la natura amb qui millor ho coneix. No t'ho perdis! https://maps.app.goo.gl/EP8QFVZwECykVxjf7
<< Tornar