Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · 

AMPLIEM ORDRE DEL DIA DE LA REUNIÓ DE DIVENDRESAmpliem ordre del dia

03/08/2022
Volem conèixer el punt de vista sobre canvis substancials recollits en l'Ordre de Vedes d'enguany

 Benvolguts, 

 

Com ja sabeu estem a les portes de l’inici de la temporada de caça. Per aquest motiu, se us va emplaçar a una reunió aquest divendres 5 d’agost a les 19.00 a l’Auditori Jaume Casademont del Parc Científic i Tecnològic de la UdG a Girona per presentar l’aplicació EBatuda. 

 

A banda d’aquest tema, els fets dels últims dies ens porten a posar un altre punt a l’ordre del dia per parlar amb vosaltres. Us hem fet coneixedors de la la lluita que des de la Territorial de Girona de la Federació Catalana de Caça estem fent contra el punt 8.3. de l’Ordre de Vedes (el que obliga a comunicar les batudes amb antelació) segueix en marxa, però el jutge no ha acceptat la moratòria a l’espera del recurs. A efectes pràctics, aquesta decisió implica que el primer cap de setmana de la temporada s’aplicarà aquest punt en la comunicació de les batudes. 

 

La decisió suposa un greuge més cap al nostre col·lectiu per part del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Per aquesta raó, volem conèixer el vostre punt de vista al respecte per traslladar el punt de vista dels caçadors gironins sobre què cal fer a partir d’ara i traslladar-ho a la federació catalana. 

Per aquest motiu, es prega assistència a presidents de societats i caps de colla.  

 

Us hi esperem. 

<< Tornar