Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · NOTÍCIES

LA SISENA EDICIÓ DE LA GIROCAÇA TORNA DESPRÉS DE LA PANDÈMIA AMB MÉS FORÇA QUE MAIEntregaPremisLotsGossos

ReunióCapsdeColla

InauguracióFira22

Visita institucional

Acte Dona Caçadora

Acte dona caçadora

Fira Matí

13/06/2022
Santa Cristina d'Aro ha acollit aquesta edició dedicada a la dona caçadora

La Territorial de Girona de la Federació Catalana de Caça ha tornat a organitzar una nova edició de la Fira Girocaça. La sisena edició suposava el retorn després de la pandèmia i ha coincidit amb un canvi del format, buscant ser punt de trobada de caçadors, però també aparador de tot el que aquest col·lectiu fa per a la societat i el medi ambient. Per això, s'ha fet una aposta per una fira oberta a tothom per descobrir el bosc amb qui més el trepitja. 

Tot i que la Fira es va inaugurar a les 10 del matí amb les autoritats locals, els més matiners ja hi havien arribat hores abans per esmorzar i fer un punt de trobada amb altres colles i societats. Aquest any hi va haver molta assistència a l'exposició de gossos (més de 300 exposats) i d'aus rapinyaires. A banda, es va apostar per tenir una zona food trucks, mercat de productes de la terra i per a caçadors entre d'altres. Hi va haver tir virtual amb simulador, tir amb arc a la llera del riu i carpes de difusió i aprenentatge que es van fer al llarg de tot el dia. 

Al matí hi va haver tallers, presentacions i xerrades del projecte Coturnix entre altres propostes. I ja a la tarda, després del dinar, va arribar un moment esperat i que era una de les novetats d'enguany: dedicar l'edició a un col·lectiu en concret. Aquest any va ser la dona caçadora a través de vídeos i unes preguntes a les assistents. Totes elles van rebre un petit obsequi. En el transcurs de l'homenatge, es va fer entrega dels premis als millors lots de caça.

A la tarda també es va fer la reunió amb caps de colla i caçadors on es va parlar de diferents temes d'actualitat, la nova aplicació per registrar batudes, la comercialització de la carn de caça o com poder realitzar caceres conjuntes, entre d'altres. 

El final de festa va ser una actuació musical per acomiadar la Girocaça fins a l'any que ve. 

<< Tornar