Notícia · COMPETICIONS.

MOLT BONA PARTICIPACIÓ EN UNA GRAN JORNADA COMPETITIVA

Molt bona participació en una gran jornada competitiva

26/03/2019
Xavi Alabau i Eva Rius es proclamen guanyadors del Campionat Provincial de Compak Sporting celebrat el passat cap de setmana al Camp de Tir el Molí - Llançà

El passat cap de setmana va tenir lloc el segon campionat provincial de 2019 organtizat per la Federació de Caça Girona; en aquesta ocasió, després de la realització del Campionat de Becada del mes de gener, va arribar el torn per la prova de Compak Sporting.

La competició es va desenvolupar el dissabte 23 de març al Camp de Tir El Molí - Llançà amb total normalitat i en un fantàstic dia per la pràctica d'aquesta modalitat de tir, força assolejat i sense que el vent arribés a molestar als competidors, que van participar per equips i homes i dones en individual.

Finalment, els representants de la Societat de Caçadors de Roses es van fer amb el triomf per equips. En individual masculí la victòria va recaure en Xavier Alabau, de la Guatlla S. Pere Pescador i en categoria femenina per Eva Rius, de El Mosquetón S. Climent de Sescebes.